Lepa vest za Piksija, Vlahović verovatno nije teže povređen 1EPA-EFE/TIAGO PETINGA

Ako je suditi po prvim informacijama iz Italije, nastup centarfora na Svetskom prvenstvu u Kataru nije ugrožen.

Povrede su prvenstveno loša stvar za same sportiste, a onda i za njihove klubove i nacionalne timove, ako imaju status reprezentativca.

Otuda opšta zabrinutist za stanje Dušana Vlahovića, koji je uz bolnu grimasu u 70. minutu napustio poprište duela Juventusa i Benfike u pretposlednjem krugu grupne faze Lige šampipna.

Dan posle goleade u Lisabonu (4:3) i ispadanja Stare dame iz trke za konaut fazu LŠ, italijanski mediji prenose da jedan od aktera susreta na „La Lužu“ nije teže povređen.

Prema njihovim tvrdnjama, verovatno se radi samo o lakšoj povredi primicača, zbog koje će najskuplje otkupljeni igrač u istoriji srpskog fudbala verovatno propustiti samo sledeći meč Serije A sa Lećeom.

Ukoliko naknadni medicinski pregledi potvrde ove pretpostavke i selektor Orlova, Dragan Stojković Piksi, imaće razloga za radost, jer za manje od mesec dana počinje Mundijal, na kom bivši član Fiorentine i Partizana ima zagarantovano mesto.

Ukoliko pripreme dočeka zdrav i prav, odnosno bude u stanju da stane rame uz rame najboljem strelcu u analima našeg nacionalnog tima – Aleksandru Mitroviću iz Fulama.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari