Lepe vesti iz Novog Sada - Nenad Lalatović ne zaboravlja prijatelje sa kojima je odrastao 1Nenad Lalatović Foto: Meridianbet

Veliko srce i human gest velikog fudbalskog asa, aktera nove reklame Meridian kladionice

Dvodecenijsko postojanje i uspešno poslovanje kladionice Meridian odavno je preraslo u tradiciju i istinski korporativni brend širom regiona, ali i zemalja EU. Kada se dobrobiti šire zajednice pridaje podjednak značaj kao i tržišnoj utakmici u plasiranju konkurentnih proizvoda i usluga, govorimo o najvišim standardima društvene odgovornosti.

Posebna je čast uvideti da poslovnu politiku koju već dugi niz godina vodi kladionica Meridian prepoznaju i slede najpoznatiji sportski radnici u Srbiji. Nenad Lalatović, jedan od svakako najperspektivnijih domaćih trenera, od prošle godine preuzeo je FK Vojvodina, što se poklopilo i sa sve boljim rezultatima, ali i trofejima novosadskog kluba. Kruna dosadanjeg rada bilo je osvajanje Kupa Srbije 2020. u velikom finalu protiv Partizana, što je „Lalama“ obezbedilo kartu za kvalifikacije za Ligu Evrope, gde startuju od trećeg kola.

Možda bi deo odgovora i objašnjenja Lalatovih uspeha valjao potražiti i u činjenici o kojoj on veoma retko i uvek nerado govori – nikada, pa ni sada kada o njemu priča cela fudbalska Srbija i region, nije zaboravio ljude sa kojima je odrastao, svoje prilatelje iz kraja, naročito onda kada su u nevolji.

Tako je i sada, jer je zabeležio još jednu pobedu, i to van terena, ali i najvažniju – ljudsku. Naime, Nenad Lalatović je odlučio da materijalno pomogne četiri višečlane porodice sa kojima je odrastao i u čijem je društvu delio svoje prve fudbalske korake i uspehe pre nego što je postao levi bek koga zna cela Srbija. Lalat je jedan od glavnih aktera nove reklame Meridian kladionice, a ceo svoj honorar odlučio je da iskoristi za više nego plemeniti cilj.

Njegove utakmice na poziciji levog beka pamte svi navijači Zvezde, a pokazao je i koliko može na trenerskoj klupi, ali je važno da se zna o kakvom je šampionu reč i van fudbalskog terena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari