Lesor obrazložio izjavu o džungli u Areni: Bila je to interna šala, saigračima sam udelio nadimke delfin, poni... 1(Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

Izjava francuskog košarkaša, posle trijumfa Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom  u Beogradskoj areni, proizvela lavinu komentara.

Navijači Crvene zvezde priredili su, početkom nedelje, vatren doček košarkašima Panatinaikosa u Beogradskoj areni.

Naročit akcenat bio je na Matijasu Lesoru, nekadašnjem centru Crvene zvezde i Partizana, a sam košarkaš „zelenih“ osvrnuo se na ambijent, prilikom davanja izjave posle utakmice.

Ona je od dela javnosti shvaćena kao vrlo uvredljiva, zbog čega je Lesor osetio potrebu da je obrazloži, par dana nakon meča u Beogradskoj areni.

– Bila je to interna šala koju imam sa saigračima. Saigračima sam dao nadimke po različitim životinjama, zebra je Kendrik Nan, Kostas Slukas je delfin, ja sam majmun, a Grent je poni. To je šala među nama. Iako su neki ljudi rekli da je drugačije, ne pričam dovoljno dobro srpski da bih znao sve Partizanove pesme. Znam neke lakše, ali je ova komplikovanija i ne znam reči – poručio je Lesor.

Francuski košarkaš je, dajući izjavu posle meča, opisao atmosferu u hali sledećim rečima.

– Na terenu je bila džungla. Bilo je nekih zebri, delfina, majmuna i ponija. Ovo je velika pobeda, važna pobeda mog tima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari