Luka Modrić vikend proveo u glavnom gradu Srbije, kapiten Reala povredu mišića lečio kod „Beogradske veštice“ 1Marijana Kovačević. Foto: Peđa Milosavljević/ STARSPORT

Jedan od najboljih fudbalera sveta, vezni igrač madridskog Reala Luka Modrić, tokom vikenda boravio je u Beogradu gde se lečio kod čuvene doktorke Marijane Kovačević, ekskluzivno je objavio Sport klub.

Kapiten reprezentacije Hrvatske se povredio na meču prošlog kola španske Primere, u kojem su Madriđani doživeli neočekivani poraz od Đirone (4:2).

S obzirom da Real u narednih desetak dana igra nekoliko važnih utakmica u borbi za trofeje (finale Kupa Kralja 6. maja i dvomeč u Ligi šampiona protiv Mančester sitija 9. i 17. maja), Modrić je odlučio da potraži pomoć od doktorke Kovačević.

Iako je poseta trebalo da bude tajna, Sport klub prenosi da je Modrić primećen „u jednom restoranu na Čukarici“, nakon čega su mediji objavili da se vezista Madriđana nalazi u glavnom gradu Srbije.

Doktorka Kovačević, koja je svetsku slavu stekla pomažući nekim od najboljih fudbalera na svetu, u februaru je pomogla Novaku Đokoviću da zaleči povredu stomačnog mišića i da potom osvoji Australijen open.

U nekim zemljama optuživali su je da koristi nedozvoljene tretmane u lečenju, ali je dokazano da diplomirana farmaceutkinja iz Beograda u lečenju koristi pirodne meleme.

U holandskim i nemačkim medijima nazivali su je „doktor konjska placenta“, ali najživopisniji nadimak dobila je zahvaljujući vlasniku bukureštanske Steaue Điđiju Bekaliju.

Nezadovoljan zbog činjenice da klupski lekari nisu u stanju da izleče njeove igrače i da zbog toga mora da plati tretmane u glavnom gradu Srbije, kontroverzni biznismen je doktorku Kovačević nazvao „Beogradska veštica“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari