Matić predstavljen u Rimu uz Konstraktinu pesmu, Svilar odabrao Daru Bubamaru (VIDEO) 1Nemanja Matić na meču sa Šahtjarom. Foto: EPA-EFE

Fudbaleri Rome savladali su Šahtjor 5:0 u generalnoj probi pred početak nove sezone. Pre utakmice na „Olimpiku“ predstavljeni igrači – Nemanja Matić, koji je na teren istrčao uz zvuke Konstarktine pesme „In corpore sano“, dok je mladi golman Mile Svilar odabrao pesmu Dare Bubamare.

Generalna proba za Romu i Žozea Morinja protekla je fantastično – na „Olimpiku“ je ubedljivo savladan Šahtjor iz Donjecka 5:0, a već u prvom poluvremenu „vučica“ je postigla tri pogotka.

Pre utakmice, tifozi rimskog kluba pozdravili su igrače, a posebno je zanimljiv izbor numera srpskih igrača Nemanje Matića i Mileta Svilara.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Čelsija i Mančester junajteda predstavljen je uz taktove „In corpore sano“ koju je na poslednjem Eurosongu izvodila Konstrakta.

 


S druge strane, mladi golman Mile Svilar, koji je utakmicu počeo na klupi, ali dobio šansu u nastavku, izabrao je pesmu umetnice poznate u javnosti pod nazivom Dara Bubamara „Nisu to kiše“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari