Mesi ne menja ligu i klub 1EPA-EFE/YOAN VALAT

Zvanično najbolji fudbaler tek završenog Svetskog prvenstva usmeno dogovorio nastavak saradnje sa Pari Sen Žermenom.

Dok se odmara u Argentini, od osvajanja titule planetarnog prvaka i lude proslave iste u Južnoj Americi, kapiten Gaučosa odlučio je da (još) ne menja ligu i klub.

Maher za transfer informacije, Fabricio Romano, ekskluzivno je najavio ostanak jednog od najboljih fudbalera sveta svih vremena u prvenstvu Francuske i Pari Sen Žermenu.

Međutim, poznati Italijan još nije prokljuvio na koliki vremenski period će biti produžena pariška epizoda genijalca u kopačkama ni koliko su mu na konto toga pojačana primanja.

Sadašnji ugovor mu ističe sledećeg leta, a u poslednje vreme su mediji spekulisali s njegovim povratkom u Barselonu. čija je živa legenda, odnosno smiraju karijere u SAD ili arapskom svetu.

Međutim, izgleda da su ga katarski vlasnici PSŽ-a ubedili da ostane na adresi, na koju je stigao prošle godine, bez obeštećenja, iz katalonskog giganta, koji ga je doveo još kao tinejdžera.

Od tada je za francuski klub odigrao 53 utakmice, postigao 23 gola i namestio 29 pogodaka, te osvojio jednu državnu titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari