Mihajloviću se vratila bolest, mora ponovo na lečenje 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović saopštio je danas da će morati ponovo da se vrati u bolnicu na novu seriju terapija protiv leukemije.

Mihajlović je u julu 2019. godine otkrio da mu je dijagnostifikovana leukemija, a nakon tri kruga hemoterapije i transplantacije koštane srži potpuno se oporavio.

Srpski trener je na današnjoj konferenciji za novinare saopštio da mu je savetovano da krene na terapiju koja, kako je naveo, može da zaustavi bolest u korenu.

„Vidite da je ova bolest veoma hrabra kada je odlučila da se vrati i suoči sa nekim kao što sam ja. Tu sam, ako joj prva lekcija nije bila dovoljna, održaću joj još jednu. To je život, mnogo je uspona i padova, rupa u koje možeš da padneš, ali uvek mora da se pronađe snaga da se ustane“, rekao je Mihajlović.

On je dodao da će početkom sledeće nedelje „uzeti malo slobodnog vremena“ i da će biti primljen u bolnicu.

„Znam da sam u dobrim rukama. Za razliku od pre dve i po godine, sada sam mirniji. Znam šta treba da uradim, a i situacija je drugačija. Nadam se da će biti brzo. Daću sve od sebe da to bude još brže, ali ću morati da propustim nekoliko utakmica“, rekao je Mihajlović.

Mihajlović je naveo da je siguran da ga igrači neće izneveriti.

„Boriću se sa njima i siguran sam da će se oni boriti za mene. Molim i navijače da ih podrže i pomognu. Uskoro se vraćam“, poručio je Mihajlović, koji je trener Bolonje od januara 2019. godine.

Bolonja trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Serije A, a protivnici u narednim utakmicama izabranicima Siniše Mihajlovića biće Milan, Sampdorija i Juventus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari