Milojević meša karte u Vranju 1Foto: STARSPORT

Crvena zvezda zbog zgusnutog rasporeda usled evropskih obaveza tek danas igra svoj meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Dinama (14.00) na stadionu “Jumko” u Vranju.

Trener crveno-belih Vladan Milojević najavio je da neće izvesti najjači sastav pošto se mnogi igrači još uvek nisu vratili u klub posle reprezentativnih obaveza.

– Videćemo kakva je kadrovska situacija posle treninga. Ima dosta igrača koji se vraćaju sa reprezentativnih obaveza, Filip Stojković i Milan Rodić su u reprezentativnim utakmicama izašli sa terena zbog povreda, ali ne radi se o ozbiljnijim povredama, pa ih očekujem u konkurenciji već za duel sa Radom. Takođe, pojedini će nam se tek priključiti, El Fardu Ben, Ričmond Boaći i Miloš Degenek još se nisu vratili sa reprezentativnih obaveza. Zbog zgusnutog rasporedu moramo da odigramo utakmicu u ovom terminu, ali ću već u četvrtak imati sve igrače na raspolaganju – rekao je Milojević.

Pisanje francuskog “L Ekipa” o navodno nameštenom meču Lige šampiona PSŽ – Crvena zvezda po rečima Milojevića nije uticalo na ekipu.

– Ti natpisi ne utiču na ekipu i to nas ne dotiče. Klub je dao svoja saopštenja i ja to neću da komentarišem, niti me dotiče. Ni mene ni igrače. Ekipa radi fenomenalno na treninzima. Mi zaista nemamo problem sa natpisima, igrači se ponašaju normalno i ne vidim razlog da imamo problem – istakao je Milojević.

Strateg Zvezde napomenuo je da Kup Srbije ne smatra nevažnim takmičenjem i da od igrača očekuje maskimalno zalaganje.

– Ne smatram da je ovo takmičenje degradirano. Kao svuda u Evropi donosi benefit. Najmasovnije takmičenje je jedinstvena prilika da i trećeligaši odmere snage sa superligašima, nadaju se iznenađenju… Primarni cilj nam je prvenstvo, ali sa jednakim ambicijama ulazimo i u takmičenje u Kupu Srbije. Želimo trofej – podvukao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari