Milojević najavio pobedu i novog špica 1Vladan Milojević Foto: STARSPORT

Tri boda protiv debitanta u Superligi Dinamo Vranja unapred su upisana na konto Crvene zvezde. Zato i ne čudi što je trener crveno-belih Vladan Milojević pored obećanja da će njegovi igrači učiniti sve da ostvare pobedu na večerašnjem meču (20.00) najavio i dovođenje novog napadača.

Potencijalni dolazak na pozajmicu Ričmonda Boaćija već danima tapka u mestu, a nema sumnje da Nikola Stojiljković još neko vreme ne može da bude rešenje za napad pošto je van forme. Koliko je odlazak Aleksandra Pešića napunio kasu kluba sa “Marakane”, toliko je istovremeno napravio problem treneru Vladanu Milojeviću koji je za manje od šest meseci ostao bez glavna napadača iz prošle godine.

– Radimo na dovođenju još jednog špica, ali nije lako naći odgovarajućeg. Neki igrači se nude, ali ne zadovoljavaju naše kriterijume. Imam veliko poverenje u gospodina Mitra Mrkelu (sportskog direktora).Radimo danonoćno da dovedemo dobrog igrača, koji će zaista biti pojačanje. Ne želimo da dovedemo nekog samo da bismo doveli – rekao je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari