Milojević posle preskakanja Mačve: Rezultat bolji od "slike" 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Crvene zvezde (pr)ocenio izdanje svoje ekipe u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Pobednik prošlosezonskog izdanja najmasovnijeg domaćeg fudbalskog takmičenja izbacio je niželigašku Mačvu na njenom .erenu – 0:2 (0:0), ali je sve do nadoknade vremena (90+3) imao samo gol prednosti.

„Zadovoljan sam rezultatom, ali utakmicu smo morali da otvorimo ranije sa golovima i da imamo lepršaviju igru. Znamo važnost takmičenja i na 1:0 igrači znaju da budu pasivniji pa protivnik dođe do šanse za gol.

Dobro je što smo dali drugi gol i to menja raspoloženje, ne toliko sliku, ali raspoloženje da“, izjavio je Miloš Milojević za Arenasport neposredno posle gostovanja na kom su „poentirali“ Nemanja Milunović (48. minut) i Kris Kangva, neki sekund pre zadnjeg sudijskog zvižduka.

Trener Mačve, Ivan Kurtušić, nije očekivao da 10. tim Prve lige Srbije napravi senzaciju protiv osvajača poslednjih pet titula i redovnog učesnika grupnih faza Lige šampiona ili Lige Evrope u tom periodu.

„Nemam šta da zamerim igračima, samo da im čestitam. Zvezda je veliki protivnik, a mi mlada ekipa. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima, primili smo gol iz prekida ne iz igre i u 93. minutu posle iscrpljenosti primili gol.

Čestitao bih i Zvezdi na prolasku i mojim igračima na velikoj borbi, ovo je za njih odlična utakmica i videli su da mogu da igraju i sa ovakvim protivnikom“, rekao je strateg domaćina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari