Milorad Kosanović dobio otkaz u lučanskoj Mladosti: Ništa me u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje 1Foto: Peđa Milosavljević / STARSPORT

Poznati srpski trener Milorad Kosanović dobio je otkaz u lučanskoj Mladosti, samo tri utakmice nakon što je preuzeo ekipu.

Kosanović je vodio tim na mečevima protiv Novog Pazara i Napretka, a otkaz je dobio nakon duela protiv Mladost GAT u Lučanima, koji je završen rezultatom 0:0.

– Istina je, nisam više trener Mladosti. Oni su odlučili da se raziđemo, nisu zadovoljni, pa kao oni će to bolje da rade – rekao je Kosanović za Telegraf, a zatim dodao:

– Ništa me više u ovoj zemlji i srpskom fudbalu ne iznenađuje. Ja sam i došao na nagovore prijatelja i priče. Nema me više ovde, sada idem kući i srećan sam zbog toga, više neću da ulazim u nekakve poslove na osnovu priča i obećanja drugara, već na osnovu lične procene. Želim im sve najbolje. Oni misle da će sami bolje, sada imaju neke utakmice sa ekipama kojima ništa ne treba, pa verovatno misle da će oni to da završe.

Milorad Kosanović je u trenerskoj karijeri vodio Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Novi Pazar, Borac iz Čačka, Radnik, Napredak, Radnički Niš, kineske klubove Dalijan i Šandži, reprezentaciju Malte i mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari