Mnogo je načina da osvojiš bonus za uplatu depozita u Meridianu – saznaj kako! 1Foto: Promo

Kladionica Meridian omogućava dobitak samo uplatom depozita

U Meridian kladionici postoji mnogo načina na koje možete da uplatite depozit. Takođe, u zavisnosti od toga koji način odaberete, očekuju vas brojne nagrade i bonusi koji mogu uvećati vaše novčano stanje na računu.

Bonus za uplatu depozita u Meridianu jeste jedna od promocija i ponuda kladionice Meridian koja omogućava dobitak samo uplatom depozita – bez igre. Dovoljno je da odaberete omiljeni način uplate depozita, izvršite uplatu i očekuju vas nagrade.

Da biste mogli da uplatite depozit ili da se kladite online, potrebno je da napravite nalog, odnosno da se registrujete na meridianbet.rs.

Osvojite vredne nagrade, bonuse i budite najbolji – Meridian promocijama to nije teško da ostvarite, a bonus za uplatu depozita je nešto najbolje što možete da osvojite bez ikakvog rizika.

Depozit u Meridianu je moguće uplatiti na više različitih načina. U zavisnosti od toga koji način odaberete, zavisi da li ćete u datom momentu ostvariti pravo na bonus ili ne. Takođe, vid uplate možete da birate na osnovu svojih preferencija i mogućnosti u datom trenutku.

Depozit možete uplatiti na nekoliko načina, a opcije su: u bilo kojoj kladionici Meridian, svim vrstama kartica, putem Skrilla, u banci ili pošti, e-bankingom, putem iPay vaučera, putem mCash-a, putem Meridian Pay-a.

Za poslednja tri načina Meridainbet je spremio specijalne bonuse.

Tako vam uplata putem iPay vaučera donosi čak 100 besplatnih spinova za zabavu u Meridian online kazinu. Tu je i mCash koji vam omogućava da osvojite 5% bonusa za sportsko klađenje, dok uplatom depozita putem Meridian Pay-a ostvarujete pravo na dnevni bonus za klađenje u visini od 5%, kao i na 100 bonus spinova dnevno!

Takođe, bonus možete da dobijete i uplatom depozita pozivanjem Meridian agenta. Potrebno je samo da kontaktirate svog Meridian agenta, a on će doći na vašu adresu poštujući sve bezbednosne i sigurnosne mere zbog pandemije korona virusa.

I to nije sve! Ukoliko odlučite da pozovete Meridian agenta i na taj način uplatite depozit, osvojićete čak 20 odsto bonusa.
Odaberite način koji vam najviše odgovara i započnire svoj ciklus osvajanja neverovatnih dobitaka!
Bonus za uplatu depozita u Meridianu je najbolji način da ulepšate sebi dan!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari