MOD: Tenk je maketa i eksponat

Ostavite komentar


  1. Pa ti nisi normalan! Umesto da ministar policije utvrdiš ko je, kad,odakle i po kom osnovu kroz glavni grad Srbije u ponedeljak uveče prevezao TENK, čoveče, T E N K, ti lupetaš da je kontradiverziona ekipa utvrdila da je u pitanju maketa! Dakle ništa drugo nego maketa.Pa šta i tvoja diploma je maketa, zar ne.Uzmi tu svoju diplomu i okači je na zavarenu cev tenka, pa se provozaj kroz Beograd i viči:“Karneval“ Srbiji ionako treba hleba i igara.

  2. Onaj sto je nosio maketu vesala dobio robiju.

    Onaj sto je nosio maketu vesala dobio zatvor. A ovo je uredu, asta ako su ovim hteli da prete rezimu?

  3. Sa svojom epohalnom definicijom tenka,pardon makete,ministar doktor u pokusaju je dokazao zasto ni fakultet nije mogao da zavrsi i u potpunosti opravdao nadimak koji nosi.

  4. Nisam zvezdas, jer nikad nisam pripadao vecini… Ali, kao levicar i potomak partizana i boraca protiv fasizma, moram da priznam da mi se svidja ova velika petokraka…

    1. i ja sam potomak boraca sa Kozare protiv fašizma ali mi,za razliku od tebe, smeta ova crvena petokraka jer je to simbol komunizma kao što je kukasti krst simbol nacizma.Na zapadu su ova dva simbola izjednačena u zlu koje predstavljaju.Nažalost Srbi se ne mogu odreći komunizma ni njihovih simbola kao što se Hrvati ne mogu odreći nacizma i njihovih simbola.
      I nažalost jesam zvedaš,još uvijek.ali se nadam da će ukloniti i zamijeniti taj simbol komunizma.

  5. maketa aviona ili tenka se pravi od papira,kartona,plastike ili gume a ovaj tenk sa kojeg su skinuti neki dijelovi i ne može da puca ni da se kreće,i dalje je tenk samo kao muzejski eskponat ili postavka,ali ipak i dalje tenk koji ne puca,tako da je glupost reći da je to maketa.

  6. Ja sakupljam makete. Voleo bih da u svojoj zbirci imam i jedan ovakav eksponat. Gde može da se nabavi? Još ako je u voznom stanju super. Lično bih ga doterao, jer kao što vidim nije problem doterati i postaviti ga bilo gde pa makar i u centru beograda. Oni voze tenkove po gradu (verovatno neregistrovane) a ja traktorom do njive bez upaljenih svetala i tablica ne mogu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.