Na jugu još uvek ima mesta za večerašnji revanš na stadionu "Rajko Mitić" 1foto Peđa Milosavljević Starsport

Nema nikakve sumnje da će fudbaleri Crvene zvezde večeras imati strastvenu podršku svojih navijača. Revanš meč osmine finala Lige Evrope sa Rendžersom, iole aktivan rezultat, barem u teoriji, kao i izazov u vidu ambijenta napravljenog u Glazgovu, na Ajbroks parku, motivisali su navijače da u velikoj meri ispune tribine stadiona „Rajko Mitić“. Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da naprave „epski podvig“ i nadoknade zaostatak od tri gola iz meča u Škotskoj (3:0) a oni koji žele da budu neposredni svedoci, a još uvek nisu nabavili karte, moći će to da urade, s obzirom na to da još uvek ima slobodnih mesta.

Ulaznica još uvek ima, naročito za južnu tribinu (oko tri hiljade). Crvena zvezda je pritom, na zvaničnom sajtu kluba obavestila javnost da je deo ulaznica sačuvan za navijače iz unutrašnjosti.

„Crvena zvezda je donela odluku da sačuva dovoljan kontigent karata pre svega za sve one koji će se iz udaljenih mesta uputiti ka Beogradu i pruži im priliku da do vrednog parčeta papira stignu i na dan meča. Svi oni koji se danas odluče da prisustvuju utakmici će moći da posete blagajne stadiona “Rajko Mitić” koje će biti otvorene do početka meča i obezbede svoje mesto za spektakl koji počinje od 18:45“, objavljeno je na sajtu Zvezde.

Za severnu i južnu tribinu treba izdvoji 1800 dinara, istok košta 3500, a zapadna tribina 4500 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari