Na pomolu hepiend "slučaja Saša Lukić" 1EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Fudbalski reprezentativac Srbije našao, izgleda, zajednički jezik sa upravom Torina.

Pre mesec dana, Saša Lukić je bio glavna vest u italijanskim medijima, zbog odbijanja da krene sa ekipom na meč sa Moncom, u znak protesta što uprava kluba nije održala reč i dala mu novi ugovor, a sada ista glasila donose vest da će jedan od važnijih prvotimaca kluba iz Serije A uskoro ozvaničiti produžetak saradnje sa Granatama.

Navodno, pitanje je trenutka kada će dve strane naći kompromis u pregovorima, jer je poslodavac nudio 1.500.000 evra zarade godišnnje, a Lukić insistirao na cifri od 1.800.000 po sezoni. Što je u oba slučaja znatna povišica u odnosu na 750.000 evra iz postojećeg ugovora.

U međuvremenu je 26-godišnji Šapčanin izgubio status startera kod trenera Ivana Jurića, pa se vratio tamo gde je bio pre nastalog spora, ali još traži formu iz prethodnog perioda. odigrao je solidno protiv Atalante, Lećea, Intera i Sasuola, pre početka klupske pauze u UEFA kalendaru, zbog obaveza u reprezentaciji Srbije.

On sam, njegov klub i selektor Dragan Stojković očekuju da uskoro bude onaj stari, jer je takav potreban Torinu, u nastavku prvenstva, ali i Orlovima na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Lukić je pre dolaska na Čizmu igrao u Partizanu, a jedno vreme je proveo na pozajmici u španskom Levanteu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari