Najbolji strelac reprezentacije Srbije vratio se u Beograd 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Aleksandar Mitrović period rehabilitacije provešće u prestonici Srbije.

Bili su napeti u stručnom štabu reprezentacije Srbije nakon saznanja da se prošle nedelje povredio Aleksandar Mitrović.

U pobedi Al Hilala nad Al Šababom (3:0) najbolji strelac u istoriji naše reprezentaicje učestvovao je svega 30 minuta, zbog bolova u butnom mišiću.

Nestrpljiv i zabrinut, Dragan Stojković iščekivao je narednih dana lekarski izveštaj iz Al Hilala u vezi sa stepenom povrede iskusnog centarfora.

Pojedine prognoze odnosile su se i na period pauze duži od dva meseca, što je moglo da dovede i do toga da Mitrović propusti Evropsko prvenstvo.

U klubu su dva puta radili na utvrđivanju povrede i tek nakon obavljene magnetne rezonance ustanovljeno je da će period rehabilitacije biti između četiri i šest nedelja.

S tim u vezi, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije trebalo bi da se vrati na teren sredinom maja, samim tim i da bude spreman za prvi nastup „orlova“ na kontinentalnom šampionatu koji je zakazan za 16. jun, a rival će biti Engleska.

Mitrović je odlučio da period rehabilitacije provede u Beogradu. Uskoro će započeti sa terapijama, a od narednog petak ljudima od struke  trebalo bi da se priključi i Huan Himenez, doktor Al Hilala.

Jednostavno, i Žuanu Žezusu, šefus truke, veoma je  stalo da se Mitrović na vreme vrati, s obzirom na to da je ove seozne već postigao čak 33 gola od kojih 22 u prvenstvu Saudijske Arabije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari