Najnoviji težak incident fudbalskog trenera Dinama 1Dragan Antić Foto: STARSPORT

Nakon poraza koji je član Prve lige Srbije doživeo o beogradskog Grafičara 1:4 (0:3) višestruko kažnjavani trener Dinama Dragan Antić, učinio je još jedan icident.

Antić je iz kluba posle utakmice oterao fudbalera Nikolu Jovanovića, samo „zbog jednog kiksa i loše partije u utakmici sa Beograđanima“.

Ovo je još jedan anti fudbalski potez trenera Dinama koji je do sada od strane Disciplinskih organa FSS, kažnjavan sa višemesečnim suspenzijama, a klub je zbog njegovih ispada morao da plati milionske kazne.

Ovakav Antićev potez osudio je i Nezavisni sindikat profesionalnih fudbalera koji je već imao slične probleme sa trenerom iz Vranja kada je šamarao u prethodnoj sezoni jednog fudbalera.

Antić je u skladu sa svojim principima, postavio unutar fudbalske strukture od skupštine, od upravnog odbora kao i članova uprave, kako ne bi mogao da bude smenjen.

Dragan Antić je poznat po činjenici da je u Nemačkoj bio hapšen, zbog sumnji u nameštanja utakmica druge Bundes lige. U Srbiji kao trener Dinama predstavlja se kao član SNS „bliski prijatelj predsednika Vučića“.

Protiv njega se vodi više sudskih procesa zbog uvreda i kleveti, a na kazne Dinamo je platio iz klupske kase više od tri miliona dinara sredstava namenjenih za finasiranje kluba. U Dinamu je Antić trener, njegov sin Marko Antić  direktor, a drugi sin Miloš, igrač i u jednom trenutku čak i kapiten tima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari