Denver protiv Filadelfije u evropskom terminu, superstarovi Embid i Jokić zbog povreda pod znakom pitanja 1Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT

Večeras od 21 čas po srednjeevropskom vremenu na programu je meč između Filadelfije i Denvera u Vels Fargo Centru u Filadelfiji.

Ovo je sudar najboljih ekipa u NBA, Denver je sa skorom 34-15 prvi na Zapadu, a Filadelfija sa učinkom 31-16 druga na Istoku, a u centru pažnje će biti centri Nikola Jokić i Džoel Embid ukoliko budu igrali budući da su i jedan i drugi opterećeni povredama.

Jokić ima problem sa povredom tetive kolena, a Embid povredu stopala, pa postoji mogućnost da kandidate za MVP nagradu ni ne vidimo večeras na terenu.

Trener Nagetsa Majk Meloun neće moći da računa na Majkla Portera Džuniora iz privatnih razloga, dok se očekuje povratak prvog plejmejkera ekipe Džamala Mareja u startnu petorku nakon problema sa kukom.

Denver igra najbolju sezonu od dolaska Nikole Jokića u tim iz Kolorada 2015. godine.

Veći deo dosadašnjeg toka sezone su proveli na prvom mestu, a drugoplasiranom Memfisu beže za tri pobede (31-18).

U poslednej tri odigrane utakmice zabeležili su dva poraza, protiv Milvokija (107:99) i Oklahome (101:99).

Da li će krenuti u novu seriju pobeda od utakmice protiv Filadelfije ostaje da se vidi, a direktan meč možete da pratite na kanalu Arena Sport 1 Premijum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari