Neizvesno da li će se igrati meč između fudbalera Belgije i Srbije, “orlovi” otkazali trening 1Foto: EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Prijateljska utakmica između Belgije i Srbije, koja treba da se igra u Briselu u sredu (20.45), možda se neće igrati zbog loših vremenskih uslova, objavili su belgijski mediji.

Zbog jake kiše koja pada već danima ekipa selektora Dragana Stojkovića nije mogla da održi trening na terenu stadiona “Kralj Boduen”, na kojem treba i da se odigra meč.

Osim treninga, otkazana je i uobičajene konferencije za medije na kojoj je najavljeno da će govoriti selektor Dragan Stojković.
Umesto toga novinari su sa Stojkovićem razgovarali u holu u hotela u kojem je smeštene reprezentacija Srbije.

Fudbalski savez Belgije kao razlog otkazivanja treninga i konferencije za medije naveo je kašnjenje aviona kojim je selekcija Srbije doputovala iz Beograda.

„Zbog gužve prilikom pasoške kontrole, zatim i u saobraćaju najbolji tim Srbije stigao je u hotel u Briselu daleko kasnije od očekivanog što je dovelo do pomeranja rasporeda aktivnosti tako da je trening predviđen u sportskom centru FS Belgije otkazan“, saopštio je Fudbalski savez Srbije.

Konačnu odluku o odigravanju meča daće sudija Marijan Aleksandre Barbu iz Rumunije i njegovi saradnici.

Podsetimo, Srbija u nedelju od 15.00 u Leskovcu dočekuje selekciju Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i dovoljan joj je bod za plasman na EURO 2024.

Belgijanci istog dana će ugostiti Azerbejdžan za overu prvog mesta u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari