Nikad uzbudljiviji fudbalski start na jugu Srbije: Bivši superligaš bez pobede u Bosilegradu 1Foto: Facebook FK Dinamo Vranje (Arhiva)

Posle višenedeljnog odlaganja odigrane su utakmice prvog kola u najneizvesnijem prevenstvu Okružne fudbalske lige Pčinjskog okruga u kome je bivši superligaš Dinamo na gostovanju u Bosilegradu ostvario samo remi. Novajlije stratovale pobedama.

Posle vanrednih izbora za organe u Fudbalskom savezu Pčinjskog okruga (FSPO), delimičnog bojkota sudija na području sedam opština ovog okruga stratovala je kao poslednja jedan od ukupno 31 lige najnižeg saveznog ranga.

U 1. kolu zabeleženi su sledeći rezultati: Viohor – Južna pruga 11:2, OFK AS – Dinamo Jug 0:8, Radnički 2021 – Torpedo 1973 0:1, Mladost (Suvojnica) – BSK 4:3, Čelik -Pavlovac 3:0, Levosoje – Mineralac 0:5, Mladost – Dinamo 1:1.

Iznenađenje je remi bivšeg superligaša Dinama koji je ostao bez sva tri boda na gostovanju na vrućem terenu u Bosilegradu, gde je odigrao nerešeno 1:1.

-Biće ovo vrlo interesantno i nikada zanimljivije takmičenje na jugu Srbije. Očekuje nas puno uzbuđenja i verujem da je ovo najkvalitetnije takmičenje u našem okrugu u poslednjih nekoliko godina – rekao je za Danas Dejan Ivanović, predsednik okružnog fudbalskog saveza.

Novi komesar Pčinjske okružne lige u fudbalu je bivši savezni sudija iz Vranja Danilo Mihajlović, a prema navodima iz Saveza u ovoj sezoni svi klubovi moraće „striktno da poštuju pravilnik o takmičenju i izmirenju službenih troškova za sudije“, što ranije nije bio slučaj.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari