"Nikada ga ne bismo uzeli u Zvezdu": Čović replicirao Džejmsu, nakon njegovog pitanja "Odakle pare za Vildozu i Kampaca?" 1photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Predsednik Crvene zvezde osvrnuo se na komentar košarkaša Monaka.

Odluka nezavisnog Finansijskog panela da zbog kršenja finansijskog fer-pleja, do 28. februara, zabrani registrovanje pojačanja Crvene zvezde za Evroligu odjeknula je širom Evrope.

Prvenstveno zbog toga što je time do daljeg onemogućen debi Fakunda Kampaca, iako je šampion Srbije i ABA lige potrošio velike pare na bivšeg asa Dalasa i madridskog Reala.

Između ostalog, s namerom da ga upari sa njegovim fantastičnim zemljakom Lukom Vildozom, koji svojim partijama u elinom takmičenju uveliko opravdava svoj papreno plaćen dolazak.

Tako se Majk Džejms iz Monaka dotakao ove teme, tako što je izjavio da crveno-beli moraju da snose posledice i da mu nije jasno odakle pare za Kampaca i Vildozu.

“Ok, mi smo napravili grešku. Smatramo da je kazna prekomerna, ali šta kaže Evroliga za grešku koja naqm je naneta protiv Barselone. Šta mi imamo od suspenzije sudije?!

Da li ja treba kao predsednik da ulazim u polemiku sa nekim igračem? Dobar igrač je Majk Džejms, nikada ga ne bismo uzeli u Zvezdu.

Pokazali smo na terenu i sa 24 razlike i sa ljubljenjem grba… “, prokomentarisao je Zvezdin predsednik Nebojša Čović, aludirajući na nedavnu ubedljivu pobedu nad Monakom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari