Nikola Ninković: Tužno i poražavajuće, ovako više ne ide 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sveopšta dubioza u Humskoj 1 pogađa i još aktivnog fudbalera, poniklog u Partizanovoj školi fudbala.

– Znam, neki će reći šta ima on tako mlad da se oglašava pored toliko legedni kluba. Biće i onih što će mi spočitavati neka ružna ponašanja u istom tom Partizanu, ali, neka me svi izvinu, ja sam odrastao u njemu. Može sve da mi se prigovori, ne i ljubav prema tom grbu. Sve najveće radosti i tuge, pored porodičnih, doživeo sam u crno-belom dresu i zato me bole sve ove tužne i poražavajuće stvari.

I, ne, ovde ne pričam o porazima, remijima, eliminacijama… Sve to ide u rok službe, ali nije normalno da Partizan ne bude egal sa Crvenom zvezdom. Ne kažem večiti šampion, nego makar ravnopravan – kaže Nikola Ninković za Danas.

Poput gro „grobarske“ javnosti i on smatra da smene trenera i tumbanje timova nisu rešenje, jer problemi idu odozgo na dole.

– Nisam za vređanje čelnika, ni poimence ni đuture, ali ni oni ne bi trebalo da se vređaju zbog prozivki. Trebalo bi sami da se osvrnu iza sebe, vide šta i kako su sve (u)radili poslednjih godina, pa priznaju da ovako više ne ide. Prosto, ne valja. Mnogo ne valja. I krajnji je trenutak da se prekine taj lanac sve lošijih događaja – (pre) poručuje NInković, mada je i njemu jasno da je takav scenario manje realan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari