Nikša Papić pobednik zrenjaninskog maratona 1Foto: Foto MP - Grad Zrenjanin doneo odluku da pomaže višečlanim porodicama

Zrenjaninski sportista i dugoprugaški trkač Nikša Papić pobednik je prvog Zrenjaninskog maratona koji je danas održan u ovom gradu.

On je stazu dugu 42 kilometra pretrčao vremenom 2:53:23. U ženskoj konkurenciji, prva na cilj je stigla Slađana Dečermić, koja je pobedila rezultatom 3:42:35, saopštio je organizator takmičenja Maraton tim Zrenjanin.

Drugo mesto u muškoj konkurenciji osvojio je Dalibor Jovičić, a trećeplasirani je bio Dragan Mladenović. U ženskoj konkurenciji, druga na cilj je stigla Tanja Grahovac, a odmah posle nje Lenka Šćepanović. Pored maratona, danas je u Zrenjaninu održana i polumaratonska trka na stazi dugoj 21,1 kilometar.

Pobednici su Novica Stojanović u muškoj i Sandra Uzelac, u ženskoj konkurenciji. U „Trci zadovoljstva“, na stazi od 7 kilometara, pobedili su Marko Đurkin u muškoj i Vesna Bogišić u ženskoj konkurenciji. Štafetnu trku 3×7 kilometara osvojio je tim AK Apatin.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari