Nisam došao zbog Bjekovića 1Foto:Fonet Aleksandar Koković

Miroslav Radović nije oteran iz Partizana, ali jedva je čekao da ode iz Humske, što je i uradio posle samo dva i po meseca od povratka među crno-bele.

Ne samo zbog toga što je poljska Legija daleko ozbiljniji i organizovaniji klub od „parnog valjka“, što ga tamo obožavaju, zato što će biti u prilici da nastupa u Ligi šampiona, neće morati svako malo da proverava bankovni račun da vidi da li mu je legla ugovorna rata i čudom se čudi ko se sve danas zove igračem i funkcionerom najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kolektiva u 21. veku.

– Nisam klinac da bi se bilo ko igrao sa mnom… Sigurno je bilo čudno što se odjednom stvara slika o meni kao o jednom od glavnih krivaca što Partizan nije ušao u Ligu Evrope i što je loše počeo prvenstvo… To etiketiranje bilo je jako ružno, ali ja svakog mogu da pogledam u lice i kažem: vratio sam se u Partizan, jer mi je dao sve – rekao je na odlasku tridesetdvogodišnji vezista, za čiji se nedavni dolazak smatralo da je Partizanov bingo u ovom prelaznom roku.

Niko ga nikada od članova tzv. privremene uprave nije javno optužio za bliske veze s opozicijom, oličenoj u predsedničkom kandidatu Nenadu Bjekoviću na klupskim izborima koji možda ne budu održani ni 12. septembra, ali su ga iza zatvorenih vrata doživljavali kao „kukavičje jaje“.

– Došao sam u Partizan ne zbog Bjekovića, Ćurkovića ili nekog trećeg, već zbog kluba za koji sam emotivno vezan. Želeo sam da se vratim i to sam učinio, bez obzira što su me mnogi savetovali da to ne radim – izjavio je za Sportski žurnal.

Svojim odlaskom Radović je učinio uslugu klupskoj vrhuški.

– Možda je bolje da ne pričam ništa, jer Partizan zaista puno volim iako je evidentno da to više nije onaj klub kakav je nekad bio. Svako ima pravo da priča i izjavljuje šta hoće, mediji takođe da stvaraju sliku kakvu žele. Nikome ne mogu da zabranim – ovako se iskusni vezista „odjavio“ se iz Partizana, tako ostavši dužan navijačima i javnosti svoje konkretno viđenje situacije u klubu koji (ne od skora) puca po svim šavovima, ali i svojih loših igara za crno-bele.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari