Novinar Sport kluba Branko Spasojević najbolji u 2022. 1Foto: Sport klub

Udruženje sportskih novinara Srbije je na gala ceremoniji dodelilo nagrade najboljima u 2022. godini. Među laureatima su naravno bili i novinari Sport kluba.

„Zlatno pero“, odnosno nagrada za najboljeg u 2022. godinu otišla je u ruke Branka Spasojevića, novinara Sport kluba. Naš kolega je pravovremeno, tačno i bez ikakvih zadrški obaveštavao javnost i sve fudbalske poklonike o lepim i ne tako lepim dešavanjima iz najpopularnijeg sporta, piše Sport klub.

Godinu iza nas zaokružio je izveštavanjem sa Mundijala u Kataru, a njegove vesti bile su među najčitanijim, često nikoga nisu ostavljale ravnodušnim. Naravno, ostale redakcije su gotovo konstantno prenosile sve što Branko napiše, bez da su morale da proveravaju istinitost njegovih članaka.

Nagrađeni su još Aleksandar Glogorić (Mocartsport) za najbolju reportažu, za dva ostvarenja u televizijskom novinarstvu Aleksandar Miletić, takođe predstavnik Sport kluba, za životno delo Vojin Veličković, nekadašnji novinar Sportskog žurnala, danas Sport kluba, Mihajlo Antić, Vlastimir Ignjatović, posthumno Petar Lazović, Zlatni mikrofon otišao je u ruke Miloša Krivokapića (RTS), eksluzivnu vest objavio je Đorđe Matić (Mocartsport)…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari