Obradović poraz primio viteški i nije delovao nezadovoljno iako Partizan mora još jednom da se napreže 1Foto: ABA liga/Buducnost VOLI/Filip Roganovic

Kako će to izgledati u Partizanovoj svlačionici nećemo znati, ali na pres-konferenciji posle druge utakmice crno-belih protiv Budućnosti u polufinalu plej-ofa ABA lige njihov trener Željko Obradović nije delovao nezadovoljno.

Poraz u Podgorici (74:73) primio je viteški, u maniru velikog stručnjaka, načisto s tim da će njegovi izabranici, opet kao favoriti, morati da ulože veći napor za nastavak puta ka obrani trona u regionalnoj košarci.

„Igrali smo prilično dobro u većem delu utakmice. Kad smo se u prvom poluvremenu odvojili na pet razlike, imali smo pet izgubljenih lopti. U nastavku smo pogodili neke šuteve iz teških pozicija, a neke iz lakih ne. Borbenost je bila na nivou, ali biće nam potrebno malo više za plasman u finale. Budućnost nam je sportski prijatelj. Od prvog dana od svog povratka u Partizan govorim da nam nisu potrebne nikakve tenzije. Bitna je samo košarka, a bolji tim neka ode u finale“, rekao je Obradović.

Majstorica Partizana i Budućnosti je u petak u Beogradskoj areni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari