Obradović posle trijumfa u Areni o "najboljem stručnom štabu na svetu": Morali smo da budemo motivisaniji od Reala, i to smo i bili 1Foto: Beta/Branislav Božić

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je sinoć posle pobede nad Real Madridom da je njegov tim savladao „ekipu koja je napravljena da osvoji takmičenje i koja ima veliki kvalitet“.

„Pobedili smo ekipu koja je napravljena da osvoji takmičenje i koja ima veliki kvalitet, a to su večeras i pokazali. Čestitam mojim igračima na pobedi i navijačima na sjajnoj atmosferi. Igrači su pokazali da mogu da igraju sa velikom energijom i motivacijom“, izjavio je Obradović na konferenciji za novinare.

Partizan je večeras na svom parketu pobedio Real Madrid sa 104:90, u meču 32. kola Evrolige.

„Odigrali smo timski, dobro u napadu. Imali smo problem da branimo njihovu tranziciju. Verujem svim igračima. Odigrali smo timski odlično. Morali smo da budemo motivisaniji od Reala i to smo i bili. Pobedili smo“, dodao je Obradović.

Partizan je blizu plasmana među osam najboljih ekipa i plej-ofa Evrolige, a za to mu je potrebna jedna pobeda u poslednja dva kola.

Navijači Partizana su večeras ponovo oborili ovosezonski rekord po broju gledalaca, a u dvorani je bilo prisutno 20.068 navijača.

„Imamo još šanse da oborimo i ovaj rekord. Protiv Panatinaikosa, a onda ako uspemo da se plasiramo i među osam najboljih, u plej-ofu“. rekao je Obradović.

Obradović je pohvalio igru Danila Anđušića i rekao da mu „veruje“, i dodao je da ima „najbolji stručni štab na svetu“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari