Obradović: Zasluženo su slavili, ali ima još da se igra 1epa07528292 Head coach of Fenerbahce Beko Istanbul Zeljko Obradovic during Euroleague playoffs game 4 between Zalgiris Kaunas and if Fenerbahce Beko Istanbul in Kaunas, Lithuania, 25 April 2019. EPA-EFE/TOMS KALNINS

Posle poraza od Huventuda, na šest kola do kraja grupne faze, košarkaši Partizana imaju dve pobede manje u odnosu na klub iz Badalone i lošiji međusobni skor (92:84). Crno-beli su pružili dobar otpor rivalu, ali nisu imali rešenja za protivnički šut sa distance.

Željko Obradović je posle meča istakao da se španski tim u meč vratio zahvaljujući agresivnoj igri, ali i greškama koje su nepotrebno pravili njegovi puleni.

„Spremali smo se za ovakvu utakmicu. Oni igraju veoma agresivno. Čak iako smo dominirali u prvom poluvremenu, otvorili meč jako dobro, polako su se vraćali zbog te agresivnosti, ali i naših neiznuđenih grešaka. Oni su tim koji zna da igra, čim su stekli 10 poena prednosti kontrolisali su situaciju i zasluženo slavili. Čestitam im. Ima još da se igra, videćemo kako će biti na kraju“, istakao je trener Partizana u kratkom obraćanju posle meča.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari