"Odluke su u skladu sa zakonom, sednica bila zakazana pre desetak dana": Željko Tanasković za Danas povodom odluke JSD Partizan da smeni upravu FK Partizan 1Željko Tanasković. Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Upravni odbor JSD Partizan u sredu je smenio predsednika fudbalske sekcije crno-belih Milorada Vučelića, generalnog direktora Miloša Vazuru, sve rukovodeće organe kluba, pa čak i počasnog predsednika Ivana Ćurkovića.

Jedan od članova novoizabranog privremenog rukovodstva je i Željko Tanasković, generalni sekretar JSD, koji je u izjavi za Danas rekao da zbog tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ nije vreme da se komentarišu dešavanja u Partizanu.

– Zbog tragedije koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ mi iz Sportskog društva Partizan smo odlučili da ne komentarišemo događaje i odluke od srede, koji su bile u skladu sa zakonom. Ono što mogu da kažem je da je JSD zakazalo sednicu Upravnog odbora još pre desetak dana, i to za 11 časova ujutro i da su besmislene optužbe koje su se pojavile u medijima – rekao je Tanasković, odgovarajući na optužbe protivničke strane da je odluka doneta u danu kada se dogodila tragedija u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a zatim dodao:

– Privremene mere u FK Partizan uvedene su u skladu sa Statutom, a ubuduće će se i sve ostalo odvijati u skladu sa Statutom, zakonom i formalno pravnim putem. Dodatne informacije ćemo dati uskoro, jer smatramo da ovo nije trenutak da se komentarišu takve stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari