Održana trka u donjem vešu 1Foto: Promo

Na dorćolskom keju u Beogradu danas je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade – za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.

Takmičari su startovali iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba na dorćolskom keju tačno u podne, a današnje takmičenje bilo je najmasovnije u dosadašnje četiri godine, koliko se ova trka organizuje u Beogradu.

Održana trka u donjem vešu 2
Foto: Promo

Trka „Extreme Intimo Underpants Run“ je zamišljena kao zabava i četiri godine unazad organizuje je grupa od desetak entuzijasta, a ove godine pridružio i brend „Extreme Intimo“, koji je svakom učesniku obezbedio kostim i poklon paket.

Najbrži trkač bio je Aleksandar Dugić iz Kule, a najbrža trkačica Jovana Kulišić iz Rume, dok je najoriginalniji kostim osvojio Aleksandar Adžić iz Beograda koji je trku istrčao noseći sina u rukama.

Održana trka u donjem vešu 3
Foto: Promo

Trka je privukla i internacionalne goste, a primećeni su trkači iz Kube i Italije, navode u saopštenju organizatori ua iduću godinu najavljuju jubilarnu 5. trku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari