Opet će ispaštati fudbalska publika: Novi Pazar i Partizanu domaćin pred praznim tribinama 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije je izrekla kazne u vezi s neprimerenim dešavanjima na nekim utakmicama prošlog kola Superlige.

I opet će ispaštati publika koja na stadion dolazi da gleda fudbal.

Novi Pazar, taman što je privukao gledaoce s tri zvučna pojačanja u proteklo vreme (Adem Ljajić, Marko Šćepović, Sejduba Suma), igraće sledeće dve utakmice kao domaćin bez publike. To su upravo utakmice za dobro popunjene tribine. U 12. kolu, u petak (17 časova), gost je Čukarički, a u 14. kolu, 5. novembra, dolazi Partizan.

Pazarci su kažnjeni jer su na meću s Vojvodinom u prošlom kolu na teren bacana pirotehnička sredstva zbog čega je duel bio prekinut skoro ceo sat. Taj deo gledališta na kraju je i ispražnjen.

Zbog pirotehnike u susretu s Crvenom zvezdom kragujevački Radnički će na „Čika Dači“ igrati pred praznim tribinama kada u 13. kolu, sledećeg vikenda, dočeka lučansku Mladost.

Uvođenje igrača koji nije bio upisan u zapisnik utakmice kostaće Kragujevčane pola miliona dinara, dok je najgore prošao generalni sekretar Radničkog, Marko Dimitrijević, sankcionisan zabranom obavljanja svih funkcija u fudbalskom sportu u trajanju od šest meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari