Oproštajna poruka Madara: Volim Partizan, ali sam osetio da ljubav nije obostrana 1foto: Starsport

Jam Madar se pozdravio sa navijačima Partizana, nakon što je ozvaničio saradnju sa Fenerbahčeom.

Neretko je govrio o tome koliko voli Partizan. Kada je završena sezona sa peharom ABA lige, Jam Madar je među prvima poručio da će ostati u crno-belom dresu i naredne sezone.

Njegov ostanak uopšte nije bio upitan, međutim, nakon što je dobio „masnu“ ponudu Fenerbahčea izraelski plejmejker je promenio mišljenje.

Iako je imao ugovor sa Partizanom na još jednu sezonu, odlučio je da napusti klub, očigledno povučen mogućnošću da mnogo više zaradi, kao i time da crno-beli nisu bili spremni da mu ispune finansijske želje.

Zbog načina na koji je postignut dogovor sa Fenerom, Partizan je spreman da sa igračem ode na sud kako bi dobio obeštećenje, jer je Madar imao validan ugovor sa klubom iz Humske.

Uprkos tome, Madar sebe više ne vidi u Partizanu što je pokazao i oproštajnom porukom.

– Moja familijo, postoje momenti u životu kada je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam kao kod kuće kada sam bio daleko od svojih – napisao je Madar.

On je posebno akcentovao odnos sa Željkom Obradovićem, navijačima…

– Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem. Dok se ne sretnemo ponovo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari