Kevin PanterFoto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Američki košarkaš Kevin Panter dobio je srpski pasoš i na osnovu toga će biti u timu Crvene zvezde na predstojećem Kupu Radivoja Koraća, prenele su danas Večernje novosti.

Zvezda će tako sa dvojicom naturalizovanih Amerikanca krenuti u napad na 10. trofej nacionalnog Kupa, pošto će uz Čarlsa Dženkinsa, sa srpskim pasošem u Nišu igrati i Kevin Panter, pišu Novosti.

Srpski i regionalni šampion će se za prvi nacionalni trofej u sezoni boriti bez Stratosa Perperoglua, a kvotu od četiri stranca popunili Lorenco Braun, Bili Beron, Džejms Gist i Majkl Odžo.

Zvezda će svoj nastup na Kupu Radivoja Koraća počete u četvrtak utakmicom protiv beogradskog Radničkog. Ako se plasiraju u polufinale, crveno-beli će se za prolaz u finale boriti protiv Mega Bemaksa ili užičke Slobode.

Zvezdin dres na Kupu Radivoja Koraća nosiće: Kevin Panter, Lorenco Braun, Dejan Davidovac, Branko Lazić, Bili Beron, Ognjen Dobrić, Džejms Gist, Marko Jagodić-Kuridža, Čarls Dženkins, Boriša Simanić, Nikola Jovanović, Majkl Odžo i Vladimir Štimac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari