Panter i Naneli: Da se vratimo košarci 1Foto: STARSPORT

Košarkaši Partizana Kevin Panter i Džejms Naneli poručili su danas da žele da se okrenu samo košarci, nakon što je drugu utakmicu četvrtfinala Evrolige sa Real Madridom obeležila opšta tuča.

„Emocije su bile velike, potpuno razumem, nastavimo sa košarkom kao što smo i u dosadašnjoj seriji i pre kada smo igrali međusobno“, napisao je kapiten Partizana Kevin Panter na Tviter nalogu, u odgovoru na izvinjenje igrača Reala Serhija Ljulja.

Košarkaši Partizana poveli su sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji, pošto su u utorak uveče na gostovanju pobedili Real Madrid sa 95:80. Utakmica je minut i 40 sekundi pre kraja prekinuta posle opšte tuče.

Do incidenta je došlo nakon što je Serhio Ljulj napravio prekršaj nad Panterom, koji je zatim odgovorio. Posle toga rvačkim zahvatom igrač Reala Geršon Jabusele oborio je Dantea Eksuma iz Partizana, koji se povredio.

U međuvremenu Jabusele se izvinio za svoj postupak.

Naneli je na svom Tviter nalogu naveo da sinoćni događaji nisu slika koju igrači žele da pošalju.

„Svi mi grešimo i emocije su uzburkane, nadamo se da nam se sve može oprostiti kako bismo mogli nastaviti dalje poštujući jedni druge“, napisao je on.

Četvrtfinalna serija igra se na tri pobede, a naredna utakmica igra se u utorak u Beogradskoj areni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari