Partizan nastavio da posrće 1Foto: Starsport

Crna serija crno-belih kao da nema kraj. Partizan je u 14. kolu Superlige Srbije odigrao treći uzastopni meč nerešeno, ovaj put u gostima protiv Čukaričkog – 1:1 (0:1).

Vicešampion Srbije poveo je golom Enakea već u četvrtom minutu, ali je u finišu primio pogodak iz prve prave šanse koju je Čukarički napravio na meču.

Imao je Partizan na Banovom brdu sve konce igre u rukama, ali nije umeo da, žargonski rečeno, dokrajči protivnika. Agoniju crno-belih nastavio je Mudrinski kada je u 82. minutu iskoristio dekoncentraciju odbrane Partizana. Navijači crno-belih su videli solidnu igru, ali bez rezultata. Pred kraj meča razvili su i transparent: “Svaka uprava je kancer za klub i sve nas, privatizacija Partizana je jedini spas”, a tokom svih 90 minuta vređali su članove uprave i tražili ostavke. Trener vicešampiona Srbije Zoran Bata Mirković izjavio je posle utakmice da su njegovi igrači trebali mnogo pre primljenog gola da reše meč-

– Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su podeljeni ko je zadovoljan, ko nije zadovoljan. Trebalo je ranije da rešimo meč, ovo je 100. put da primamo gol iz prvog udarca. To je i manjak koncentracije, ali naglasio bih naše propuštene šanse, trebalo je daleko pre toga da rešimo meč. Situacija nije prijatna, videćemo šta i kako dalje – rekao je Mirković.

Strateg Čukaričkog Simo Krunić nije krio zadovoljstvo osvojenim bodom, naročito što za ovaj meč nije mogao da računa na mnoge prvotimce.

– Dosta nam je igrača bolesno ili ima kartone, mislili smo da odložimo utakmicu, zato je danas od početka bilo toliko mladih igrača u timu. Mnogo sam puta naglašavao da imamo dobre mlade igrače i da se ne vidi razlika ko je na terenu, oni ili mlađi. Čestitam igračima, posebno Mudrinskom koji nas ponovo spasava. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali je imao dve teške povrede, treba mu malo vremena da se vrati – naglasio je Krunić.

Crvena zvezda je na svom terenu u laganom ritmu savladala OFK Bačku sa 3:1 (2:0). Pavkov je pogodio već u prvom minutu, a Gobeljić u 15. Tačku na meč stavio je Simić golom u 62. minutu, dok je Radinović u 64. postigao počasni pogodak za vojvođansku ekipu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari