Partizan odbranu Kupa počinje protiv Novog Pazara 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Košarkaši Partizana odbranu trofeja u Kupu Radivoja Koraća počinju utakmicom protiv Novog Pazara, odlučeno je današnjim žrebom u beogradskom hotelu Hajat.

Aktuelni šampion Kupa Radivoja Koraća će svoj meč igrati 14. februara u večernjem terminu, u kom će dan kasnije igrati Crvena zvezda protiv Dinamika.

Kup Radivoja Koraća počinje 14. februara utakmicom između FMP-a iz Železnika i Svetog Đorđa iz Žitišta, dok drugi dan takmičenja počinje mečom između Mege i Borca.

U subotu su na programu polufinalni mečevi, a pobednici duela Partizan – Novi Pazar, odnosno FMP – Sveti Đorđe, činiće prvi polufinalni par. U drugom polufinalu, odnosno večernjem terminu igraju bolji iz duela između Crvene zvezde i Dinamika, odnosno Mege i Borca.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća je od 14. do 17. februara, po petnaesti put u niškoj dvorani Čair, a 10. jubilarni pod ovim nazivom.

Žreb u beogradskom hotelu Hajat počeo je minutom ćutanja u čast nekadašnjeg trenera Boška Djokića koji je pre pet dana umro u 66. godini.

Parove na današnjem žrebu izvlačili su treneri ekipa iz ABA lige, a trener Zvezde Milan Tomić izvukao je par najvećeg rivala – Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari