Partizan ostao bez opcije na levom beku 1foto:Starsoprt

Zlatan Šehović igraće u nastavku sezone za kazahstanskog šampiona Ordabasija.

Uspeo je Partizan tokom zime da prihoduje oko 7.000.000 evra prodajom Mihajla Ilića (Bolonja), Kristijana Belića (AZ Alkmar) i Kvinsija Meniga (Sivaspor).

U želji da dodatno rastereti igrački kadar, Igor Duljaj, šef struke, odlučio je da Zlatan Šehović može da ode na jednogodišnju pozajmicu.

Prema saznanjima Telegrafa, levi bek će karijeru nastaviti u kazahstanskom šampionu Ordabasiju. U ugovoru o pozajmici nije definisana opcija otkupa, ukoliko se Šehović nametne stručnom štabu.

Šehović je dete Partizana a davne 2018. debitovao je za prvi tim dok je ekipu vodio Miroslav Đukić.

Tokom uvodnog perioda u prvom timu nije uspeo da se nametne zbog čega je 2020. otišao na pozajmicu u izraelski Makabi iz Netanje.

Igrao je standardno što je ubedilo čelnike Partizana da ga 2022. vrate u svoje redove i Makabiju isplate na ime obeštećenja 350.000 evra.

Ipak, po povratku u voljeni klub odigrao je tek nešto više od 700 minuta za godinu i po dana. Shvativši da nije u prvom planu ni kod Igora Duljaja zatražio je da promeni sredinu, a u klubu su mu izašli u susret.

Interesantno je to da je u prvom kolu prolećnog dela šampionata igrao u Ivanjici u poslednjih desetak minuta, nakon što je Nikola Antić, standardni levi bek Partizana, zaradio crveni karton.

Odlaskom Šehovića, Partizan će morati da se aktivira na tržištu, s obzirom na to da je Antić ostao jedina opcija na mestu levog beka.

Prelazni rok u Srbiji trajaće do 16. frebruara.

Ukoliko ne budu našli kvalitetno rešenje, crno-beli bi mogli d apruže šansu Aleksi Ćeliću, kapitenu omladisnke ekipe Partizana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari