Piksi o izboru Dragana Džajića za predsednika FSS: To što se nismo čuli deset godina ne znači da smo u svađi 1Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković na konferenciji za medije pred okupljanje igrača za utakmice sa Litvanijom (24. marta) i Crnom Gorom (27. marta) osvrnuo se i na izbor Dragana Stojkovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

– Nisam se bavio izborima, niti je to moj posao. Neko je želeo da me uvuče u tu priču. Ja dobro znam šta je moj deo posla i na njega sam fokusiran maksimalno. Bio sam na Skupštini jer sam poštovao Fudbalski savez Srbije, nisam morao, ali je lepo biti deo fudbalske Srbije kada je u pitanju najviši organ. Tu pokazujem poštovanje prema FSS. Lično mislim da je dobro da smo dobili rukovodstvo da ćemo imati stabilnu situaciju, da se zna ko je predsednik, ko generalni sekretar – izjavio je Stojković.

On je potom prokomentarisao i činjenicu da deset godina nije komunicirao sa Draganom Džajićem.

– Što se tiče odnosa sa predsednikom tu nema nikakvih problema barem sa moje strane, nikada nismo bili u svađi, ali nismo ni komunicirali. S nekim možete da se ne čujete deset godina, ali to ne znači da ste u lošem odnosu. Smatram da ćemo imati odličnu saradnju, da ćemo imati potpunu podršku što je bitan segment da bi se došlo do uspeha. Mislim da će ceo FSS biti uz reprezentaciju i dodatni stimulans i vetar u leđa igračima kojima za već koji dan počinju kvalifikacije. Očekujem da sve bude u redu i da svako radi svoj posao – rekao je selektor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari