Piksi s osmehom ispratio igru u Stokholmu 1EPA-EFE/Christine Olsson

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije ishvalio partiju Luke Jovića i ekipe protiv Švedske.

Orlovi su dominirali tokom većeg dela meča trećeg kola Lige nacija i pogotkom napadača madridskog Reala savladali skandinavsku selekciju na njenom terenu (0:1), a viđeno je bilo po trenerskom ukusu Dragana Stojkovića.

„Mi težimo ka tome da uživamo u fudbalu, igramo fudbal koji pleni i koji se dopada ljudima. Zbog toga sam bio s osmehom tokom čitave utakmice. Sve je dobro počelo i završilo se, postigli smo ono što smo želeli. Imali smo veliku podršku navijača u Švedskoj, bilo je fenomenalno i hvala svima koji su došli. To jako puno znači igračima, mislim da smo im pobedom doneli veliku radost“, prokomentarisao je Dragan Stojković.

Jović je „poentirao“ protiv Tri krune, a pre toga u duelu sa Slovenijom, ali je u nekom trenutku tražio izmenu, pa je u špic otišao vezista i kapiten Dušan Tadić.

„Dosta igrača se žalilo na umor, povukli smo neke poteze da pokušamo da utakmicu privedemo kraju na pravi način. Mnogo je važno što nismo primili gol u psihološkom smislu, važno je da smo pružili dobru igru, odbrana je delovala zaista jako organizovano, potpomognuta veznim igračima koji su se dosta trošili i pomagali međusobno. Ekipa je delovala onako kako želim“, zaključio je Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari