Počinje plivački miting Kup Zrenjanina 1Foto: Pixabay/Eu_eugen

U Zrenjaninu danas počinje 28. tradicionalni međunarodni plivački miting “Grand Prix – Kup Zrenjanina 2021”, koji se nalazi u zvaničnom kalendaru Evropske plivačke federacije.

Domaćin takmičenja je Plivački klub “Proleter” a takmičenje se održava na Gradskom bazenu, najavili su organizatori. Generalni sekretar PK “Proleter” i direktor takmičenja Dragan Jocić najavio je učešće 350 takmičara.

-Pred nama su letiri takmilarska dana, nažalost bez publike jer su takva pravila Plivačkog saveza Sbije. Zainteresovani će moći da prate sva takmičenja  preko zvanične i Fejsbuk stranice našeg plivačkog kluba. Naš klub nastupa sa 50 takmičara, od kadetskog do seniorskog uzrasta – rekao je Dragan Jocić.

U Zrenjaninu će nastupiti reprezentativci Mađarske, Makedonije, Slovenije i domaći plivači. Takmičenje traje od 28. do 31. oktobra, a svakoga dana su na programu kvalifikacione trke, koje počinju u 10 časova, dok su za večernje termine predviđena polufinala i finala, sa početkom u 18 časova. Svečano otvaranje mitinga predviđeno je danas u 17,45 na Gradskom bazenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari