Poketino neće u Mančester junajted 1Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Argetinski stručnjak zaustavio priče o napuštanju Pari Sen Žermena i preuzimanju seniorske postave posrnulog engleskog kluba.

Britanski mediji mahnito traže naslednika smenjenog Ole Gunara Solskjera, pa je i navodni glavni kandidat za upražnjeno mesto trenera Mančester junajteda, Maurisio Poketino, morao da odgovori na pitanje hoće li napustiti Pari Sen Žermen i preuzeti „crvene đavole“.

– Veoma sam fokusiran na fudbal. Nisam dete, u fudbalu sam ceo život, u poslu u kojem su glasine normalne. Razumem šta se dešava, ali takve stvari ne mogu da mi odvuku pažnju – prvi je deo izlaganja na zadatu temu, pokrenute na konferenciji za medije uoči meča PSŽ i Mančeter sitija u Ligi šampiona.

– Veoma sam srećan u Pari Sen Žermenu. Ono što se dešava u drugim klubovima nije moja stvar, moram da budem fokusiran na moj. Bio sam igrač PSŽ-a, volim ovaj klub, volim navijače. Borimo se u Ligi 1 i Ligi šampiona. Veoma sam srećan u PSŽ-u. To je činjenica – ponovio je više puta Argentinac, sa namerom da zaustavi nagađanja na Ostrvu.

Poketino je preuzeo PSŽ u januaru, trenutni ugovor mu ističe na kraju sezone 2022/23, a vreme će pokazati da li će ga odraditi do kraja ili pre vremena promeniti sredinu.

Njegovi „sveci“ su trenutno drugi na tabeli A grupe, sa bodom manje od rivala u meču pretposlednjeg kola (sreda).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari