Ponitka ušao u konflikt sa navijačem Partizana 1Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Uzavrale strasti i razočaranost zbog poraza od Bajerna kumovali incidentu koji se dogodio posle utakmice u Beogradskoj areni.

Niko se nije nadao lošem scenariju na sinoćnjem meču.

Sve je bilo upriličeno za još jednu pobedu Partizana, koji se nalazi u jeku brobe za mesto u doigravanju u Evroligi.

Ipak, razvoj situacije je bio takav da je Silvan Francisko trojkom preko ruku Frenka Kaminskog, na 1,1 sekund pre kraja utakmice postavio konačnih 78:79.

Imao je Partizan poslednji napad koji je bio odlično osmišljen, ali Kevin Panter nije uspeo da pogodi, iako je imao obećavajuću poziciju da to učini.

Veliko je razočarenje zavladalo u Beogradskoj areni odmah nakon petog vezanog poraza crno-belih.

Sa tribina su se čuli zvižduci, neprikladne reči i poruke pomešani sa aplauzima i bodrenjem od strane onih kojima porazi ne mogu pormeniti kompletan utisak.

Usled ogromne tenzije, kamere Sport kluba zabeležile su i koškanje, zapravo verbalni incident koji se dogodio između Mateuša Ponitke i jednog navijača Partizana.

Samo koji minut posle poraza, u momentu kada su košarkaši Partizana krenuli ka tunelu, začuli su se sve jači zvižduci iz kopa, bilo je i verbalnih provokacija koje su iziritirale i same igrače.

Ponitka nije ostao imun, zajedno sa njim bio je i Tristan Vukčević. Došlo je do verbalne rasprave sa jednim navijačem Partizana, napetost je trajala nekoliko sekundi, umešala se i Žandarmerija koja je morala da napravi rastojanje između igrača i navijača, a kada je Zek Ledej prišao strasti su se smirile.

Amerikanac je izveo Poljaka iz hale do svlačionice.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari