Policija pokrenula istragu protiv Kristijana Ronalda 1Kristijano Ronaldo tokom meča sa Evertonom. Foto: EPA-EFE/TIM KEETON

Engleska policija pokrenula je istragu zbog incidenta u kojem je fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo izbio iz ruke telefon navijaču na stadionu „Gudison park“.

Kasnije se ispostavilo da je u pitanju dečak sa autizmom, jer se oglasila i njegova majka.

To se desilo dok su igrači ulazili u tunel koji vodi ka svlačionicama, posle meča u kojem je Everton u subotu pobedio Junajted rezultatom 1:0 u 32. kolu Premijer lige.

Policija iz Liverpula traži svedoke, nakon što je snimak objavljen na društvenim mrežama.

„Dok su igrači napuštali teren u 14.30 prijavljeno je da je dečaka napao jedan od gostujućih igrača. Istraga je u toku i službenici trenutno rade sa Evertonom na pregledu snimaka i sprovode opsežno ispitivanje svedoka, kako bi se utvrdilo da li je napravljen prekršaj“, navedeno je iz policije.

U izvinjenju koje je objavio juče Kristijano Ronaldo je izjavio da nije lako nositi se sa emocijama, pogotovo u teškim trenucima.

„Želeo bih da se izvinim zbog svog ispada, i ako je moguće, želeo bih da pozovem tog navijača da odgleda utakmicu na „Old Trafordu“, kao znak fer-pleja“, napisao je Ronaldo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari