Potez Nemanje Radonjića koji će oduševiti i zvezdaše: iz Atine najavljuju zanimljiv transfer 1Foto: EPA-EFE/MASSIMO PICA

Reprezentativac Srbije želi da napravi potez kojim će ostati u konkurenciji za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Nemanja Radonjić i definitivno je shvatio da za njega više nema budućnosti u Torinu.

Ivan Jurić, po svemu sudeći, ne računa na reprezentativca Srbije, a kako se mogućnost prelaska u drugi klub bliži kraju (početak februara) menadžeri rođenog Nišlije predano rade na transferu.

Poslednjih dana je bilo otkriveno da je Radonjić odbacio ponudu San Hozea, preselenje u Ameriku i trogodišnji ugovor, svestan da bi time izgubio šanse da se nađe na spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeće Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Početkom godine italijanski mediji pisali su o interesovanjima Monce i Salernitane međutim Radonjić bi lako mogao da napusti Italiju i preseli se u Atinu.

Prema pisanju grčkih medija. Olimpijakos je već spremio ugovor za Radonjića i narednih dana trebalo bi da transfer bude i ozvaničen.

Pregovori dve strane bili su poprilično kompleksni na samom početku, međutim poslednjih dana kompromis je sve izvesniji, naročito jer sam Radonjić ima veliku želju da obuče crveno-beli dres.

Činjenica da su Olimpijakos i Crvena zvezda u bratskim odnosima može pozitivno uticati na konačnu odluku, s obzirom na to da je Radonjić veliki zvezdaš.

Grčki mediji pišu i da bi dogovor trebalo da bude ozvaničen najkasnije do kraja nedelje i da bi Radonjić trebalo uskoro da doputuje u Atinu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari