Presudan može biti „faktor Stanković“

Kakve su šanse Crvene zvezde protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope

Ostavite komentar


  1. „Faktor Stankovic“ ahahaaa,pa ja ne znam sta vi dobijate za ovakve natpise,koliko bureka???Jel to onaj „zovite me MISTER“ ??? Kako vas bre nije sramota da ovog jadnika, cija je hedina vrlina da je po volji velikog vodje,smatrate nekakvim FAKTOROM-pa on ne zna gde je levo,aman bre.

    1. Zna Stanković gde je levo i desno. Nešto je ipak naučio od trenera u Italiji. To se lepo videlo u igranju raznih formacija tokom grupne faze. Naravno da neće nadmudriti Piolija ali nije totalni duduk.

      Uzgred, ne znam odakle novinaru da je neko poredio Rafaela Leaoa sa Klajvertom. Leao je mlad, vrlo sirov talenat koji nema definisanu poziciju. Niti je krilo, niti centarfor. Ima solidan dribling, snažan je, nema brzinu za klasično krilo, nije dobar u pozicioniranju u napadu. Može da napravi probleme Zvezdinoj odbrani, ali teško da će se to desiti.

      Ako nekog od njihovih napadača treba izdvojiti, to su Rebić i supertalentovani Norvežanin Hauge. Sredinu im drže Kesi i Benaser. Teo Ernandez je u ovom trenutku možda najbolji levi bek na svetu.

      Ako Milan bude imao krizu sa štoperima kao što je sada ima (Kjaer i Gabija su povređeni, Musaćio je na predugom oopravku, Duarte nema kvalitet ni za našu ligu) i ako ne nađu nekakvu zamenu za Ibru, mogla bi Zvezda da ih namuči.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.