Prvi Večiti derbi Zvezde i Partizana pred publikom u Madlenianumu na EBL Days! 1Foto: PROMO

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na EBL Days!

Događaj na kojem će najbolji balkanski League of Legends timovi odigrati osam mečeva, odnosno dva kola Esports Balkan Lige (EBL), u petak i subotu 23. i 24. februara u Madlenianumu. Uz brojne influensere, pogodnosti za posetioce, te odlične mečeve, svi će da uživaju i u večitom derbiju koji će odigrati Crvena zvezda Esports i Partizan Esports u subotu u 20:00, po prvi put pred publikom.

Osmo i deveto EBL kolo odigraće se uživo tokom EBL Days. Svih osam ekipa – Ankora Gaming, BeFive Esports, Crvena zvezda Esports, Cyber Wolves Esports, Diamant Esports, Lupus Esports, Partizan Esports i Spike Syndicate – po prvi put će odmeriti snage offline. Ukupno će se odigrati osam mečeva u dva dana, a među njima, uz onaj između Zvezde i Partizana, biće još pravih derbija. Diamant Esports i Spike Syndicate, kao i Lupus i BeFive, boriće se za sam vrh tabele.

Cilj događaja je da omogućimo SVIM igračima i timovima pravo profesionalno offline iskustvo a ujedno okupiti i sve fanove esporta i gejminga na jednom mestu. Svi posetioci imaće priliku da vide svoje idole kako se takmiče, upozanju ih kroz razgovor i naravno podruže se. Po prvi put u 14 sezona EBL-a svi će timovi učestvovati na offline događaju.

Na EBL Days takođe dolaze i popularni League of Legends influenseri. Aleksa “DoubleAiM” Stanković, predvodiće svoj tim BeFive Esports, na njihovom prvom offline događaju od osnivanja organizacije, dok će Miloš “Sa1na” Šainović, kao i dosad, biti u ulozi komentatora Fortuna Esports prenosa, a dolazak je najavio i Stefan “Delic” Delić. Mnogi drugi doći će kao gosti ili u drugim ulogama. Osigurane su i brojne pogodnosti za sve posetioce, koji karte mogu kupiti putem .GIGASTIX platforme

Podsetimo, osim prestižne titule najbolje League of Legends ekipe na Balkanu i bogatog nagradnog fonda, pobednik EBL-a imaće priliku da se oproba protiv najboljih timova iz drugih evropskih LoL takmičenja na EMEA Masters turniru sa nagradnim fondom od 150.000€.

Oni koji nisu u mogućnosti da dođu na EBL Days, mečeve mogu pratiti na YouTube kanalu Fortuna Esports i na Sport Klub Esports TV kanalu.

Svi ljubitelji gejminga i esporta, EBL i druga takmičenja i prenose mogu pratiti i putem društvenih mreža Twitter, Instagram i Tik Tok, te učestvovati u jednoj od najvećih gejming zajednica na ovim prostorima na zvaničnom Fortuna Community Discord serveru, na kojem ih osim zanimljivih rasprava i novosti, očekuje i mnogo pogodnosti.

Raspored (petak, 23.2.2024.):

Otvaranje za javnost: 16:00
18:00 – Cyber Wolves vs. Lupus Esports
19:00 – Ankora Gaming vs. Partizan Esports
20:00 – Diamant Esports vs. Spike Syndicate
21:00 – BeFive vs. Crvena zvezda Esports

Raspored (subota, 24.2.2024.):

Otvaranje za javnost: 16:00
18:00 – Ankora Gaming vs. Diamant Esports
19:00 – Spike Syndicate vs. Cyber Wolves
20:00 – Crvena zvezda vs. Partizan Esports
21:00 – Lupus Esports vs. BeFive

EBL je najgledanije regionalno esport takmičenje, bez premca. U proseku, tokom samo jedne polusezone, Esports Balkan Ligu uživo prati preko 300.000 jedinstvenih gledalaca, koji konzumiraju oko 200.000 pregledanih sati, bilo putem YouTube i Twitch platformi, bilo putem televizije (Sport Klub Esports, SK3). Više od 80% gledalaca je između 18 i 34 godine, s naglaskom na mlađu populaciju, a većina je iz našeg regiona (Srbija, Hrvatska, BiH…).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari