PSG: Država kapitulirala pred huliganima

Ostavite komentar


  1. Sigurna sam da albanska strana nema nista osim najboljih namera prema srpskom narodu, i da im na kraj pameti ne bi bilo da napadnu bez razloga prete i provociraju, kao sto su, jelte, dosad i dokazali. Jel PSG to stvarno misli da nema rizika u odrzavanju utakmice?

  2. Država je uradila ono što Rukometni savez nije smeo da prihvati, a to je da se utakmica sa Kosovom igra na tlu Srbije.

  3. A da je drzava odobrila odigravanje utakmice, vi bi ste rekli da krsi ustav i nacionalne interese. Sram vas bilo, najgori ste.

  4. Vi da imate i malo pameti ne bi ste tako govorili, jer za razliku od vas neko razmislja i malo dalje ali posto ste vi ograniceni vama to nikad nece biti jasno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.