"Radi se o puno novca": Poledica najavljuje Partizanovu bitku s bivšim igračima i UEFA 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ sluti crne dane za crno-bele.

U večeri kada je Partizan, na svom terenu, „dao“ Radniku sva tri superligaška boda u 27. kolu šampionata Srbije (1:2) i nastavio da užasava svoje navijače, oglasio se Mirko Poledica.

I putem Tvitera s javnošću podelio svoja saznanja o novoj dimenziji velikih finansijskih problema posrnulog kluba, koji bi mogli da ugroze izlazak „parnog valjka“ u Evropu ovog leta.

„Nije problem to što je Partizan izgubio, to je sport. Problemi tek slede, PFC nije isplatio jedan evro bivšim igračima koji su sa klubom potpisivali sporazume, želeći klubu da pomognu.

Do 31. marta moraju da dokažu da su sve platili da bi dobili licencu, radi se o puno novca“, napisao je Mirko Poledica na pomenutoj društvenoj mreži i dodatno zabrinuo Grobatre.

U objavi nisu navedena imena igrača kojima se duguje, ali stara loša praksa kršenja ugovorenih obaveza i naknadnih obećanja kluba iz Humske sugeriše da govori istinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari