Radnik se nada povoljnom rezultatu na današnjem gostovanju Voždovcu 1Detalj sa utakmice Radnik - Napredak / Foto: FK Radnik

Fudbaleri Radnika iz Surdulice danas od 16.15 časova gostuju ekipi Voždovca i pokušaće da se, posle poraza od Partizana u prošlom kolu, rezultatom pozicioniraju u gornji deo superligaške tabele, čime bi obezbedili takmičenje u plej-ofu.

Surduličani su u drugom delu sezone upisali samo jedan poraz u sedam mečeva, baš u poslednjoj utakmici protiv tima Aleksandra Stanojevića, što potvrđuje da je ekipa Radnika u dobrom ritmu i da bi eventualnom današnjom pobedom u Beogradu ušla među osam najboljih kolo pre kraja regularnog dela prvenstva.

Trener Radnika Dušan Đorđević rekao je da njegovoj ekipi predstoje još „dva teška kola“, kao i da je nekoliko ekipa uključeno u borbu za mesta koja vode u borbu za šampionsku titulu.

„Probaćemo na Voždovcu da pružimo maksimum, jednu timsku igru, ono što nas je i do sada krasilo, i da se tamo nadamo nekom povoljnom rezultatu. Voždovac je kvalitetan, u poslednje vreme je u formi sa nekoliko dobrih rezultata, pogotovu na gostujućim terenima. Ali i mi smo u formi, imamo svoje kvalitete i nadamo se da možemo da izvučemo povoljan rezultat“, rekao je trener Radnika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari