Radonjić: Previše grešaka u prvom poluvremenu 1Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je meč u kojem je njegov tim izgubio od Igokee u Laktašima (75:68) bio odlučen već posle prvog poluvremena.

– Bili smo jako mekani, bez energije, bez koncentracije, sa dosta grešaka. Ekipa Igokee je to znala da iskoristi. Gradila prednost i igru. Nismo u prvom delu uspeli da stignemo do igre koja je trebalo da bude prisutna u ovakvom meču. Bez izvedenog slobodnog bacanja u celom prvom poluvremenu, uz 0/10 za tri.

Odreagovali smo u drugom delu, uspevali da priđemo na nekoliko poena zaostatka, ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu i slavimo – rekao je Radonjić po završetku utakmice.

Trener crveno-belih se osvrnuo na veliki broj utakmica koje njegov tim očekuju za samo sedam dana.

– Ritam utakmica je takav da treba dobro da analiziramo meč i izvučemo pouke. Od ove utakmice, pa do sledeće nedelje imamo još tri meča. Žalgiris u sredu, pa put u Moskvu, plus Cedevita Olimpija. Uz sve probleme koje smo imali, treba se sada spremiti za sve što nas čeka u narednom periodu.

Radonjić nije direktno odgovorio na pitanje da li ga je iznenadilo kako je Igokea taktički ušla u utakmicu.

– Smatram da smo u dva različita poluvremena pokazali da je jedan od ključnih razloga poraza taj loš početak i način na koji smo ušli u meč pre svega, igrali u prvom delu sa energijom koja je bila kakva je bila.

Imali smo teške mečeve, imamo probleme sa povredama, plus igrače koji su tu, ali nisu još ušli u ritam. Igokea je igrala dobro, mi moramo da budemo svesni da je način na koji treba da igramo ono što smo pokazali u prethodnih nekoliko mečeva, a ne ovo večeras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari